Linker

Linker til noen av våre leverandører

Logo Sony

Sony har fremtidsrettet teknologi og en sterk merkevare. Vår fokus og erfaring innen videokonferanse kombinert med Sonys opparbeidede kompetanse fra leveranser av AV/IT-løsninger til kringkasting skal gi kundene våre trygghet ved valg av løsning og leverandør.


Logo Smart

SMART Board interaktive whiteboards gir interaktivitet og engasjement i klasserommet eller møterommet. I kombinasjon med en datamaskin og en projektor sørger SMART Board for en dynamisk læringsmiljø.


Logo Benq

LCD moniterer, projektorer


Logo Extron

Extron Electronics er en ledende produsent av profesjonelt AV- system produkter, inkludert computer-video interfaces, switchers, matrix switchers, distribusjons forsterkere, video scalers, scan converters, signal prosessutstyr, Ethernet kontroll interfaces, og høyhastighetskabler.


Logo Crestron

Crestron tilbyr verdensledende styringssystemer fra USA, og har mer enn 30 års erfaring. Med Crestron får du totale løsninger for integrering og kontroll av lyd, video, lys og styring av f.eks. persienner og lameller.


Logo Panasonic

Flatskjermer og plasmaskjermer, samt monitorer for alle formål


Logo Cambridge

Lydkontrollering for offentlige og private kontorer til bruk for private samtaler


Logo Polycom

Videokonferanseprodusenten Polycom er markedslederen innen videokonferanse i Norge og har vunnet en rekke internasjonale utmerkelser på grunn av sine brukervennlige produkter og gode kvalitet på lyd og bilde. Polycom selger ikke produkter i markedet direkte, men via noen få, utvalgte forhandlere.


Logo Bosch

Boschs DCN Wireless konferansesystem tilbyr eksepsjonell funksjonalitet og fleksibilitet for konferanser og seminarer i lokaler av alle størrelser.


Logo NEC

NEC Display Solutions driver forskning og utvikling, produserer og leverer display-produkter og visuelle løsninger for et bredt utvalgt av kontor-, spesialist- og livsstilsapplikasjoner. NEC Display Solutions’ produktportefølje varierer fra kontorskjermer, skjermer med fargekritiske egenskaper, storformat skjermer for bl.a Digital Signale løsninger, skjermløsninger for medisinsk diagnostisk bruk, ultrabærbare projektorer, møterom- og installasjonsprojektorer til verdens heftigste digitale kinoprojektorer.


Logo Osnes

Vi har idag fire hovedkategorier i vårt sortiment: -Tavler og tavleløsninger -AV utstyr og innredningsprodukter -Projeksjonsskjerm/lerret løsninger -Skjermvegger Osnes har i den senere tid involvert seg vesentlig innen design og produktutvikling.