FLATSKJERMER


Vi leverer flatskjermer for de fleste formål. LCD skjermer, plasma skjermer, LED skjermer og monitorer for profesjonelt bruk uten TV-tuner. Fra 37" til 120" størrelse.

Her er noen av våre leverandører på flatskjermer

LG Logo Samsung Logo NEC Logo Sony logo


Her er noen eksempler på flatskjermer. Våre leverandører har alle typer flatskjermer.Plasmaskjerm fra LGLG Logo

Full plasma med stilren design, SMART TV og 3D LG 50PM970T TV

 

LGs nye high-end plasma med smale rammer, Smart TV, Magic Motion Remote og 3D
LGs nye designmodell setter en ny standard for hvordan en plasma-TV skal se ut. True Black Filter for maksimalt svartnivå og 600 Hz oppdateringsfrekvens garanterer en bildekvalitet av ypperste toppklasse.

Se dine favorittprogrammer når du vil, lei film og del opplevelser sammen med vennene enklere enn noensinne via LG Smart TV.


Smart Flatskjerm fra Sony

Sony logoKobler deg til verden - SMART TV

 

Kjøp deg en tilkoblet TV, så åpner du umiddelbart opp en verden med nye muligheter med hundrevis av apper som Twitter™, Skype™ og Facebook® for å hjelpe deg å holde kontakten med familie og venner. Den kobler seg trådløst til PC-en, Hi-Fi-anlegget eller spillkonsollen – også smarttelefonen – slik at du kan finne all den digitale musikken, videoene og filmene på ett sted.


Sony logoEt skarpt bilde som er mer miljøvennlig enn du tror - HD TV

Med opptil fire ganger høyere oppløsning enn standard-TV-er gir ikke bare våre HD-TV-er deg klarere, skarpere og mer levende bilder, men gjør TV-en din til et allsidig knutepunkt som kan koble alle dine favorittmedieenheter sammen trådløst.

Vi har inkludert en teknologi for smart sceneoptimering i våre TV-er, som sørger for at du alltid ser bildet slik det var meningen. Den endrer lysstyrken og kontrasten avhengig av om du ser på filmer, sportssendinger eller nyheter. Den har en annen fordel også – den reduserer energiforbruket med opp til 30 %, uten at det går utover bildekvaliteten.


Flat 3d screen from Sony

Sony logo3D på en naturlig måte

Gjør bildet levende med HD

Med opptil fire ganger høyere oppløsning enn standard-TV-er gir ikke bare våre HD-TV-er deg klarere, skarpere og mer levende bilder, men gjør TV-en din til et allsidig knutepunkt som kan koble alle dine favorittmedieenheter sammen trådløst.

Det er ingen triks eller juksing, bare en 3D-opplevelse som gjør de viktige tingene riktig. Våre Full HD 3D-TV-er leverer også skarpe HD-opptak i 2D, og fokuserer på naturlige detaljer som tekstur, dybde og farge for en klar opplevelse som er behagelig å se på – uansett hva du ser på.

Våre Active Shutter-briller synkroniseres med TV-en din for å gi et individuelt bilde i Full HD for hvert øye.