STYRINGSSYSTEMER


Vi leverer styringssystemer for integrering og kontroll av lyd, video, pc, Internett, lys, fortrekk av gardiner, m.m. samt audio/video overføringer og opptak.

 

TouchpanelEn liten samling av styringspaneler med berøringsskjermer.


MatriseSwitchere, Scalere og Matriser

Vi leverer Computer-video interfaces, switchere, fordelingsforsterkere, computer-video scan konvertere, scalere, signal prosesserings utstyr og kabler med stor overføringskapasitet. Disse produktene brukes for å integrere komputere, video og audio til presentasjon og visning i styrerom, klasserom, auditorium og annet. Ruter et vidt spekter av video, audio og signaler fra flere kilder til flere destinasjoner.

På bildet ser du et eksempel på en mediapresentasjons matrise switcher som tilbyr fire uavhengige switchere i en kompakt switcher.

En 4x2 VGA switcher, en 4x2 S-video switcher, en 4x2 composite video switcher, og en 12x2 stereo audio switcher. Kompakt og kostnadseffektiv. Kan brukes til å ekspandere innputt kapasiteten for en typisk projektor eller LCD skjerm, mens den har et annet sett uttak for lokal eller preview visning, eller et annet presentasjonssystem. Ideell for småapplikasjoner for klasserom, konferanserom og sofistikerte hjemmekinoer.


Touchpanel

Styringspanel med 5" berøringsskjerm

Kompakt veggmontert eller bordmodell styringspanel med 5" aktiv farge berøringsskjerm, 10 menyknapper og integret video og audio.


Touchpanel

Styringspanel med 10" berøringsskjerm

10" styringspanel leveres som veggmodell eller frittstående. Integrert video og audio. 640x480 berøringsskjerm som leverer enestående grafisk kvalitet for en rekke applikasjoner. Kommer med 5 programmerbare knapper som gir rask styring av de mest brukte applikasjonene.


Styringssystem for klasseromTegning styring klasserom

Enkelt styringssystem for klasserom

Dette er et økonomisk kontrollpanel spesielt designet for en two-gang EU junction box for det Europeiske markedet. Volumkontrollen har mulighet for fjernstyring med en forsterker for fjernkontroll. Med IR og unidirectional RS-232 skjerm kontroll tilbyr denne lett betjening. Kommer i børstet aluminium eller hvit metall plate.


Styringssystem

Styringssystem MP2E

Komplett kontroll prosessor, connector for for CresNet Bus , 2 bidirectional RS-232/422/485 plasser, 4 IR/one-directional RS-232 plasser, 4 relais outputs, 4 digital in/output eller analog inputs, 1 x IR -mottaker, 4 x 2 video switch eller 2 x 1 S-video switch, 7 x 1 stereo audio switch med integrert audio og volum kontroll, 6 bånds equalizer- ekstern power supply PW-2410RU inkludert. Ekstra tilkobling via Ethernet port.


Extron Scaler

Video and RGB Scalere

byr på høy prestasjonsscaling for video, HDTV og høyoppløselige computer-videokilder. Ideellt midtpunk for system integrasjon, gir mulighet for å switche mellom flere kilder og gir et optimalt bilde til omtrent alle display. Kan strømlinjeforme AV systemenes operering.


StyringssystemTegning

APAD MPS-200 System

Denne styringsboksen har flere video og RGB innput og flere audioinput. Kontrollen har touchpanel, APAD, en SLS-C6M for lys, blending og bevegelsessensor.